Ripple (XRP) Avukatı John Deaton Bu Altcoin’e Destek Veriyor!

Ripple (XRP) ve SEC arasındaki mücadelede aktif rol oynayan avukat John Deaton, bir başka altcoin davasına destek vermeye karar verdi. Deaton, SEC’in LBRY adlı blockchain projesinine karşı başlattığı hukuk sürecinde gönüllü olarak davaya müdahil oluyor. SEC, 2021 senesinin ortalarına doğru yasalara uymadığına dair LBRY hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

ABD Birinci Daire Temyiz Mahkemesi’ne dün resmi belgelerini sunan Ripple avukatı, davalı Naomi Brockwell’ı savunmak için hazır olduğunu belirtti. John Deaton, bu gelişmenin ardından X hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı.

“Kazansan da, kaybetsen de savaşmaya devam edeceğiz!

LBRY davasında yargılanan Naomi Brockwell ile Deaton arasında derin bağlar bulunuyor. İki isim de ABD merkezli kripto platformu “Crypto Law” kurucuları arasında yer alıyor. Crypto Law, blockchain ve dijital varlıklar ile ilgili ulusal ve küresel çapta regülasyonları takip ederek çalışmalar yapıyor.

LBC Fiyatı

LBRY projesine ait yerel altcoin birimi LBC, XRP avukatının desteğinin ardından ekstra bir artış yaşamadı. LBC, Ağustos ayında gördüğü 0.0072$ dip seviyesinden günümüze kadar %94 değer kazandı.

Kripto para birimi an itibariyle 0.0141$ civarında işlem görüyor.

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir